Over Datalog

Welkom op www.datalogcentre.com. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van dataloggers in alle soorten en maten. Zo hebben wij USB dataloggers, WIFI dataloggers en GFX dataloggers. Wij leveren deze dataloggers voornamelijk aan de medische industrie en bijvoorbeeld musea. Met een datalogger van www.datalogcentre.com wordt ten alle tijde de temperatuur in uw koeling en/ of de luchtvochtigheid in uw ruimte gemeten. De dataloggers stuurt deze informatie dan door naar een PC (WIFI dataloggers) of deze informatie wordt opgeslagen op USB om later uit te lezen.

USB datalogger
Een USB dataloggers zijn batterij gevoede miniatuur dataloggers voor het loggen van temperatuur, relatieve vochtigheid, gelijkstroom, gelijkspanning, state-change en koolstofmonoxide. De gegevens die door de loggers gemeten worden, kunnen worden uitgelezen via een USB-verbinding naar uw PC.

WIFI datalogger
Een EL-WiFi datalogger logt temperatuur en relatieve vochtigheid (RH) en deze gegevens draadloos via uw WiFi-netwerk naar uw Windows-laptop versturen en uitlezen. Het is mogelijk om meerdere EL-WiFi dataloggers op één scherm in beeld krijgen en u kunt in één oogopslag zien welke dataloggers buiten de alarmdrempels registreren. Er zijn modellen verkrijgbaar met interne temperatuurprobe en met externe temperatuurprobe.

GFX datalogger
De EL-GFX datalogger vormt Lascar's meest geavanceerd datalogging platform. Deze dataloggers loggen temperatuur en relatieve vochtigheid en hebben een zeer hoge nauwkeurigheid (tot ±0,1 °C) en resolutie (tot 0,1 °C), een uitgebreid geheugen (250.000 metingen) en speciale functies, zoals een temperatuur-getriggerde start. De loggers zijn voorzien van een hoge resolutie LCD-scherm waarmee u trend-grafieken, data-samenvattingen en hoogste en laagste gemeten waarden kunt bekijken. De loggers zijn zeer eenvoudig te bedienen. Met slechts drie knoppen kunt u het loggen starten, stoppen of hervatten. De EL-GFX dataloggers kunnen via een micro-USB kabel vanuit uw PC worden geprogrammeerd.

Thermokoppel
Behalve dataloggers hebben wij ook alle denkbare accessoires in huis om uw datalogger nog nauwkeuriger te maken of in staat te stellen om extreem hoge en extreem lage temperaturen te meten. Zonder gebruik van een thermokoppel kan een datalogger standaard meten tussen de -35 ℃ en + 80 ℃. Met behulp van een thermokoppel kan uw datalogger echter temperaturen meten met een bereik van -200 ℃ en +1200 ℃. De nauwkeurigheid van een datalogger met thermokoppel gaat van een standaard nauwkeurigheid van 0,5 ℃ naar een nauwkeurigheid van 0,1 ℃.                                               

Powered By OpenCart
Datalogcentre © 2017