Leveringsinformatie

1. Bestellingen

Alle bestellingen vóór 12h00 worden indien op voorraad, dezelfde dag verzonden.

 

2. Verzendingen

Wij verzenden via DHL naar Nederland en Vlaanderen. U moet tekenen voor ontvangst van het pakket, vandaar dat wij niet naar een postbus kunnen leveren. Gemiddelde bezorgtijd voor Nederland is één dag, voor Vlaanderen twee dagen. Bij afwezigheid kunt u via de website van DHL een andere bezorgafspraak regelen.

 

3. Verzendkosten

De verzendingskosten bedragen (incl. 21 % BTW):
Een standaardpakket tot 5 kg naar een adres in Nederland: € 6,86
Een standaardpakket tot 5 kg naar een adres in Vlaanderen: € 10,51

 

4. Betaling

U ontvangt altijd een factuur die met het pakket mee wordt verzonden. Tenzij u een ander factuuradres heeft opgegeven. De factuur dient binnen 30 dagen betaalt te worden na ontvangst van de bestelling op onze rekening.

Datalog verwerpt nadrukkelijk alle inkoopvoorwaarden, die een andere betaaltermijn dan 30 dagen voorschrijven. Als u bestelt bij Datalog, gaat u akkoord met een betaaltermijn van 30 dagen!

 

5. Retouren

U heeft het recht producten binnen 14 dagen na factuurdatum terug te sturen in de originele verpakking en met een kopie van onze factuur. U dient echter de verzendingskosten zelf te betalen.

Wilt u een product retourneren, dan kunt u dit melden via deze link. Of via Retour onder Klantenservice. Retouren die op een andere manier worden teruggezonden worden niet geaccepteerd.

 

6. Garantie

Voor al onze producten geldt een garantie van twee jaar.
Gaat een product defect, dan kunt u dit melden via deze link. Of via Retour onder Klantenservice.
Vergeet niet het factuurnummer van de zending, de naam van het product en de aard van de klacht te vermelden! U ontvangt nadien richtlijnen voor de gratis vervanging van het defecte product.
Datalog aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van dit product. Iedere aansprakelijkheid voor bijzondere schade, gevolgschade of incidentele schade, ongeacht de oorzaak of inbreuk op een schriftelijke of stilzwijgende garantie, wordt uitdrukkelijk verworpen.

 

7. Levertijd

Datalog zal altijd de producten leveren die op voorraad zijn. 
De normale levertijd is 1-2 dagen. 
Producten die niet op voorraad zijn kunnen een levertijd tot 14 dagen hebben.

 

 

Powered By OpenCart
Datalogcentre © 2017